Báder Nikoletta

Mivel foglalkozol?

2018 végén csatlakoztam a szervezethez gyakornokként. Idén legfőbb feladataim közé tartozik a Legjobb Munkahelyek Program koordinációja, amely során partnereinknek nyújtok útmutatást és segítséget. Emellett elkötelezettség mérési és fejlesztési projektek támogatásával foglalkozom.

Milyen meghatározó pillanatra emlékszel szívesen?

Egyik legmeghatározóbb pillanat azt látni, amikor egy vállalat vezetője kiáll a dolgozói elé és közvetlenül nekik intézi a szavait, velük együtt gondolkodik, és felelősséget vállal értük. Szerintem ilyenkor nagyon egyszerű és őszinte formában tudnak megfogalmazódni nagyon fontos és értékes üzenetek. Jó érzés átélni, hogy egy-egy ilyen „együtt-alkotási” folyamatnak mi lehetünk a katalizátorai, de még felemelőbb annak a tanúja lenni, ahogy egy közösség elhatározza magát az iránt, hogy a közös célokért együtt fognak küzdeni.

 

Mit jelent számodra az, hogy #dolgoznielmeny?

Számomra a #dolgoznielmeny egy határozott és bátor kijelentés, ami szerint a mindennapi munka igenis lehet élvezetes és élményértékű, illetve, hogy ezért saját magunknak is felelősséget kell vállalnunk. Az élet egy egyszeri és megismételhetetlen, teljeskörű élmény-repertoár, aminek átlagosan több mint 90 000 óráját munkával töltjük. És bár ahány ember, annyiféleképpen tudjuk megfogalmazni, hogy mit is jelent számunkra az „élmény”, mégis a legfontosabb az, hogy mindenkinek a saját 90 000 órája ne hiába teljen el, hanem meghatározó pillanatokban gazdag legyen. Szerencsés helyzetben vagyok, mert jelenleg is egy olyan szervezetnek lehetek a tagja, ahol dolgozni tényleg élmény. A munkám során egy remek közösségnek lehetek a része, minden nap új kihívásokkal, ismeretekkel gyarapodhatok, és rengeteget fejlődhetek eközben. Pont ezért tölt el energiával, hogy én is azzal foglalkozhatok, hogy ezt minél többen átélhessék.

Exciting News

In April, Aon announced this offering is going to be part of a new company which is launching in July 2019. You can learn more about this transaction by visiting here.

In the meantime, feel free to continue browsing. Click the button below to permanently remove this message.