Bakonyi Gábor

Mivel foglalkozol az Aon-nál?

Adatelemzőként riportokat készítek nyers adatokból annak érdekében, hogy egy számhalmazból összefüggések, logikai szempontból helytálló következtetések és erős üzenetek rajzolódjanak ki. Munkám során főleg a hazai cégek számára dolgozom, illetve a tanácsadóink extra adatelemzésekkel kapcsolatos kéréseit teljesítem. Az idei évtől azonban átalakul a szerepem a megújuló Legjobb Munkahelyek Programban. Vélhetően napi szinten kommunikálok majd az indiai programozó kollégákkal annak érdekében, hogy a felmérésben részt vevő hazai ügyfeleink kiváló minőségű adatokat kapjanak az online reporting felületünkön keresztül.

Milyen meghatározó pillanatra emlékszel szívesen?

Ilyenből több is van, azonban nem csak meghatározó pillanatokra, hanem meghatározó időszakokra is szívesen emlékszem. Egyértelműen ilyen volt szinte a teljes onboarding időszakom. Ez alatt az idő alatt Molnár Miklós kollégám vigyázó tekintete mellett sajátíthattam el a céges módszertant, illetve az automatizált tool-jaink kezelését, egyszerűbbek fejlesztését. Mindez olyan tudás, amit egyrészt folyamatosan kell bővíteni és karbantartani, másrészt viszont soha nem veszik el, és tulajdonképpen mindig hasznos marad.

 

Mit jelent számodra az, hogy #dolgoznielmeny?

A leginkább azt, hogy mindig van tanulási és fejlődési lehetőség a munkámban. Mindig előkerül egy-egy új tool, összefüggés, adat, bármi, ami számomra érdekes és újszerű. Az ilyen újdonságok mindig izgalommal töltenek el, kizökkentenek a mindennapi rutinból és lelkesedést adnak a folytatáshoz.

Exciting News

In April, Aon announced this offering is going to be part of a new company which is launching in July 2019. You can learn more about this transaction by visiting here.

In the meantime, feel free to continue browsing. Click the button below to permanently remove this message.