Csiszár Veronika

Mivel foglalkozol az Aon-nál?

Szerencsés helyzetben vagyok, mivel kettős szerepben erősíthetem a csapatot. Egyrészt az elkötelezettség mérésekhez kapcsolódó projekteket menedzselem ezáltal egy hidat képezve az ügyfeleink, illetve a tanácsadó- adatelemző- és a programozó csapatunk között, segítve projektjeink sikerességét. Másrészt HR tanácsadó szerepben is kipróbálhatom magam, amikor azon dolgozunk, hogy egyre több olyan munkahely legyen, ahova igazán jó bemenni dolgozni. Ez a kettősség változatosságot kölcsönöz a mindennapoknak, amiben az operatív, a kreatív és kommunikatív énemnek is teret tudok adni.

Milyen meghatarozó pillanatra emlékszel szívesen

Rengeteg van, nehéz egyet kiemelni. Sokszor észreveszem, hogy egy-egy napban is megtalálom azt, amitől meghatározó számomra. Ezek lehetnek egészen apró, de akár nehéz pillanatok is. Azért is fontos ez, mert ezáltal tudnak a rohanó hétköznapok maradandóvá válni. Viszont azt már megfigyeltem, hogy „az első” élmények mindig emlékezetesebbek. Az első napok, az első nagyobb kihívások, az első sikerélmények, tanulópontok. Ezek közül az egyik legnehezebb és legszebb pillanat, amikor átlépünk olyan határokat, amelyekről azt hisszük, hogy nem vagyunk rá képesek.

 

Mit jelent számodra az, hogy #dolgoznielmeny?

Számomra a változatosság és az inspiráló közeg a mozgatórugó. Különböző cégekkel, különböző esetek megoldásain és különböző csapatokkal dolgozhatok együtt nap, mint nap. Ez egy olyan ritmust ad a hétköznapoknak, ami magasfokú rugalmasságot igényel, de ezáltal sosem unalmasak. …És az élménynek nagyon fontos összetevői az emberek, akik körülvesznek. Ha most körbenézek, csupa olyan embert látok, akikre felnézek, akinek fontos a véleménye, akikkel szívesen beszélgetek bármikor egy kávé mellett. Akikkel igazán jó dolgozni.

Exciting News

In April, Aon announced this offering is going to be part of a new company which is launching in July 2019. You can learn more about this transaction by visiting here.

In the meantime, feel free to continue browsing. Click the button below to permanently remove this message.