Farkas Tímea

Mivel foglalkozol az Aon Hewitt-nál?

Ügyfelekkel találkozom és beszélgetek. Idén a Legjobb Munkahely program csapat tagjaként jártam be az országot és ismerkedtem meg több mint 50 cégvezetővel és HR-essel. A beszélgetések után a cégek igényeire szabott megoldásokat dolgozunk ki az adott terület szakértőivel –l egyen szó elkötelezettségről munkáltatói márkáról, vezetésfejelsztésről vagy bármi egyéb témáról -, ami éppen kihívást jelent a piacon.

Mi a legérdekesebb a munkádban? Mit szeretsz benne?

Nagyon aktív! Nincs két olyan nap, ami ugyanúgy telik. Sokat utazhatok. Olyan helyeken fordultam meg kis országunkban, ahol azelőtt még soha és gyönyörű településeket ismerhettem meg. Meghökkentő látni, mennyire más realitásban működnek munkahelyek, HR-esek és cégvezetők.

Mit gondolsz, milyen lesz egy munkahely 10 év múlva? Hogyan fog megváltozni a munka világa?

A munkahely fogalma meg fog szűnni abban az értelmében, ami most. Bárhonnan, bármi elérhetővé válik majd, legyen az tudás vagy erőforrás. A munka világa pedig szélsőségekkel lesz tele, 10 év múlva lesz szuper automatizál gyár, ahol két “karbantartó” és egy gyárvezető lesz felelős a több millió termék előállításáért, de meg marad az a kis darabnyi föld a dzsungel közepén, ahol valaki kapálni fog ugyanúgy mint eddig. Amiben biztos vagyok, hogy teljesen más tudásra lesz szükség 10 év múlva.

Kedvenc tárgyad és miért?

A fényképezőgépem. Mindig is nagy álmom volt, hogy legyen egy profi gépem. Szeretem megörökíteni a boldog pillanatotokat, egy-egy gyönyörű helyszínt vagy a kutyám hülyéskedéseit. Ha ránézek a fotókra mindig egy szuper élményre emlékezek és ez gyakran segít kizökkenni a mindennapok forgatagából!