György Máté

Mivel foglalkozol az Aon-nál?

2014 év elején csatlakoztam a szervezethez mint gyakornok és azóta valamilyen formában mindig is kapcsolódtam az Aon Legjobb Munkahelyek Programhoz. Az első időszakban koordinátorként támogattam a partnereinket és a program gördülékeny lebonyolítását, majd 2017-ben és 2018-ban már én voltam a magyarországi program és projekt csapat vezetője.
Jelenleg mint tanácsadó támogatom partnereink HR vezetőit és felsővezetőit abban, hogy jobban megértsék a munkatársaik véleményét és ez alapján meghatározzanak, majd elindítsanak egy valós, munkavállalói élményre ható pozitív változást a szervezet életében, ezáltal váljanak jobb munkahellyé. Emellett regionális és globális elkötelezettség-mérés projekteket is menedzselek, mint projekt menedzser.

Milyen meghatározó pillanatra emlékszel szívesen?

Minden évben a legmeghatározóbb pillanatok között az Aon Legjobb Munkahelyek Program díjátadó ünnepségét tudnám megemlíteni, hisz ez az a pillanata az évnek, amikor a csapatunk partnereinkkel közösen megpihen és - klisé vagy nem klisé - de mindenki igazán örülni tud munkánk gyümölcsének. Így volt ez 2015-ben is, amikor az a különleges esemény történt, hogy az egyik díjazott partnerünk, a DECATHLON Magyarország akkori ügyvezető igazgatója Kürti László kollégámat és engem külön kiemelt köszönő beszédében. Ez egy olyan élmény és emlék marad, amire mindig is szívből jövő mosollyal fogok visszaemlékezni.

 

Mit jelent számodra az, hogy #dolgoznielmeny?

Számomra azt jelenti, hogy egy olyan támogató közegben és közösségben tevékenykedem nap mint nap, ahol mindannyian ugyanazt a célt szeretnénk megvalósítani és a mindennapi feladataim is azt a - számomra is rendkívül fontos – missziót szolgálják, hogy partnereinket támogassuk a jobb munkahellyé válás útján.

Exciting News

In April, Aon announced this offering is going to be part of a new company which is launching in July 2019. You can learn more about this transaction by visiting here.

In the meantime, feel free to continue browsing. Click the button below to permanently remove this message.