Huszár Péter

Mivel foglalkozol az Aon Hewitt-nál?

Elemző gyakornok vagyok. Fő felelősségeim a Data Support, anyagaink (survey-k, riportok) készítése, minőségi ellenőrzése. Emellett a szervezetünkben bármelyik területen dolgozó kollégának támogatást nyújtok, ha szükséges.

Mi a legérdekesebb a munkádban? Mit szeretsz benne?

Mint leendő szervezetpszichológus, nagyon élvezem és tanulságosnak tartom az általunk felmért vállalatok eredményeit, szeretem keresni az összefüggéseket, figyelni a trendeket. Munkám során erre rengeteg lehetőségem van.

Mit gondolsz, milyen lesz egy munkahely 10 év múlva? Hogyan fog megváltozni a munka világa?

Remélem, ekkorra minden közép- és kelet-európai cég számára is egyértelmű lesz, hogy a humán erőforrás menedzselése, a dolgozók elégedettsége és elkötelezettsége elengedhetetlen feltétele a hosszú távú sikernek. Ez ma még közel sem valósult meg, bár vannak jó példák. Meggyőződésem, hogy mi az Aon Hewittnál azért dolgozunk, hogy ez megvalósulhasson.

Kedvenc tárgyad és miért?

A kedvenc „tárgyam” egy élőlény. Ő Kugli, a 2 éves bak törpenyuszim. Menyasszonyommal szeretjük az állatokat, szeretjük, ha gondoskodhatunk valamiről. Otthon van egy lány nyuszink is. A törpenyulak egyszerű, nem túl kényes, de ingergazdag környezetben nevelve meglepően okos állatok. Csak ajánlani tudom őket.