Jaczkovits Márton

Mivel foglalkozol az Aon-nál?

2018. novembere óta dolgozom az Aon-nál, gyakornoki pozícióban. Elsőszámú feladatom, hogy a tapasztaltabb kollégáimat támogassam a munkájukban. Ez sokszor ügyfélanyagok elkészítése, különböző belső és külső megbeszélések összefoglalását jelenti. Nagy élmény számomra, hogy a kezdetektől valóban része lehetek értékek teremtésének. Mindemellett volt már alkalom, hogy videót vettem fel, vágtam meg, vagy éppen sofőr szerepben lehettem. Nagyon színes, változatos napjaim vannak az Aon-nál.

Milyen meghatározó pillanatra emlékszel szívesen?

Bár nem vagyok itt 10 éve, mint sokan a csapatból, több meghatározó pillanatot tudok felidézni. A csapat befogadó üdvözlése, az első alkalom amikor “terepen” lehettem. A pozitív és tanító jellegű visszajelzések pillanatai. Meghatározó volt számomra az is, amikor először kaptam átfogó, egész projektet végigkísérő feladatot. Jó, meghatározó élmény megélni az ilyen bizalmat.

 

Mit jelent számodra az, hogy #dolgoznielmeny?

Megélni azokat a pillanatokat amikor értéket teremtünk, amikor közösen alkotunk valami újat. Segíteni szervezeteknek, hogy szembe nézzenek a problémáikkal, tegyenek azért, hogy ezeket megoldják és előre léphessenek. Kísérni őket azon az úton amin jó, sőt, talán Legjobb Munkahellyé válhatnak. Eközben személyesen kibontakozni, változtatni a világon.

Exciting News

In April, Aon announced this offering is going to be part of a new company which is launching in July 2019. You can learn more about this transaction by visiting here.

In the meantime, feel free to continue browsing. Click the button below to permanently remove this message.