Király-Gyeőry Máté

Mivel foglalkozol az Aon-nál?

Elsősorban az elkötelezettség méréseket támogatom adatoldalról. Ezeken a projekteken én vagyok a felelős az adatok tisztaságáért, minőségéért, és az eredmények elkészítéséért. Programozom, és karbantartom az ezekhez a projektekhez szükséges eszközöket, és folyamatosan újabb és újabb hatékonyságnövelő eszközökön töröm a fejem.
Ezen kívül adatok elemzésével is foglalkozom, legyen szó konkrét projektekhez köthető mélyebb elemzésekről, amikor az adatok összefüggéseit kell feltárni az ügyfél számára, vagy akár a meglévő adatbázisainkból kiindulva azoknak a trendeknek a felrajzolásáról, amelyek alapot adhatnak az általános munkaerőpiaci helyzet a leírásához.

Milyen meghatározó pillanatra emlékszel szívesen?

A karácsonyi Aon-os koncertre. Az egyik nyári csapatépítőn szóba került, hogy van 1-2 tagja a csapatnak, akik tudnak valamilyen hangszeren játszani és, hogy milyen menő lenne egy együttest alapítani. Ebbe az ötletbe aztán egyre jobban belelovalltuk magunkat, és a csapatépítő végére megszületett az ötlet: rakjunk össze egy csak Aon tagokból álló zenekart, amivel fel tudunk lépni a karácsonyi céges bulin. És akármennyi nehézség is jött közbe – például volt három szintetizátorosunk, de gitárosunk egy sem - vagy például, hogy egy teljes hónapon át nem tudtunk próbálni – végül minden problémát megoldottunk, és az idei talán legjobb karácsonyi built tudtuk megcsinálni, ami igazán felejthetetlen élmény volt.

 

Mit jelent számodra az, hogy #dolgoznielmeny?

Az időnknek egy igen jelentős részét a munkahelyünkön töltjük: az, hogy dolgozni szükséges, társadalmi evidencia. Azonban az, hogy dolgozni szükséges, nem azt jelenti, hogy szükséges rossznak kell mindenképpen lennie, még ha nagyon sok helyen azt is látjuk, hogy ez a realitás. A #dolgoznielmeny számomra azt jelenti, hogy megpróbálunk olyan munkahelyek létrehozásában segíteni, ahol a munkavállalók munkával töltött ideje élményekkel – jó élményekkel – telítődik meg, és ezáltal jobb munkahelyeket teremtünk. Ez jó a munkáltatóknak, és főleg a munkavállalóknak – ez pedig az én személyes #dolgozniélményemhez járul hozzá.

Exciting News

In April, Aon announced this offering is going to be part of a new company which is launching in July 2019. You can learn more about this transaction by visiting here.

In the meantime, feel free to continue browsing. Click the button below to permanently remove this message.