Köcse Bálint

Mivel foglalkozol az Aon-nál?

Az Aon-nál töltött éveim alatt sok helyzetben kipróbáltam magam (pl. az Aon Legjobb MunkahelyekPrograam projektvezetőjeként, konferenciákon előadóként, vagy egy közel-keleti szervezet átalakítási projekt tagjaként), jelenleg a Project Excellence terület vezetéséért vagyok felelős. Ebben a szerepben legfontosabb célom a csapat támogatása, hogy projekt folyamataink kezdéstől a zárásig olajozottan és stabilan működjenek, és ehhez a csapat tagjai fel legyenek vértezve a szükséges módszertani és technológiai tudással. Ennek segítségével pedig magabiztosan juttassák el ügyfeleinket oda, ahol adatok és elemzések segítségével többet megtudhatnak a vállalatuk nyújtotta munkavállalói élményről, és arról, hogy hogyan tudják ezt tovább fejleszteni. Emellett több ügyfélnél jelenek meg tanácsadói szerepben, és egy globális projekt projektmenedzseri feladatait is ellátom.

Milyen meghatározó pillanatra emlékszel szívesen?

Mindenfélére. De talán a legmeghatározóbbak azok, amikor a munka gyümölcsét learatjuk. Nagyon jó egy workshop-ról, prezentációról úgy eljönni, hogy az „ez király volt!” érzés van benned, mert sikerült olyan üzeneteket átadni a vezetőknek a velük dolgozó munkatársak kapcsán, ami hatást ér el és jobb munkahelyeket teremt (akár például egy 55000 ember munkahelyi életét befolyásoló szervezet HR vezetőinek bemutatott prezentációja után). Az elismerések ügyfél oldalról, és Aon-on belülről is nagyon jól esnek, és megerősítenek abban, hogy reggel felkelj és tedd a dolgod. A csapatépítések hangulata pedig plusz töltetet ad.

 

Mit jelent számodra az, hogy #dolgoznielmeny?

Nekem azt jelenti, hogy mióta ebben a csapatban dolgozom (sok éve), még sosem néztem azt, hogy mikor telik végre el a nap. Szeretem amit csinálok és azt, ahogy együtt dolgozunk (vagy éppen nem dolgozunk), és ahogy támogatjuk egymást a célok elérésében. Azt, hogy mindenkire fel tudok nézni, mert mindenki odateszi magát abban, amit csinál (legyen értékesítő, tanácsadó, projektmenedzser vagy data scientist). Kicsit tartok is tőle, hogy mi lenne, ha egyszercsak nem ilyen környezetben kellene dolgoznom. 😊

Exciting News

In April, Aon announced this offering is going to be part of a new company which is launching in July 2019. You can learn more about this transaction by visiting here.

In the meantime, feel free to continue browsing. Click the button below to permanently remove this message.