Köcse Bálint

Mivel foglalkozol az Aon Hewitt-nál?

Leghangsúlyosabb szerepemben a munkatársi elkötelezettségmérési projektek vezetését látom el. Fő feladatom a projektcsapat összefogása és irányítása az ügyféligények maximális kielégítése mellett, olyan eredmények segítségével, amelyeket felhasználva fókuszált akciókat indíthatnak a „munkavállalói élmény” megteremtéséért. Az Aon Legjobb Munkahely program keretében pedig el is ismerjük azokat a vállalatokat, akik ezt fontosnak tartják és kiemelkedően teljesítenek a dolgozói elkötelezettség terén.

Mi a legérdekesebb a munkádban? Mit szeretsz benne?

Leginkább azt szeretem, hogy valódi célt találok a munkámban, amiért érdemes sokat tenni: azt, hogy a szervezetek vezetőivel megismertethetjük dolgozóik véleményét, érzéseit, hogy a tőlünk kapott információk, legjobb gyakorlat segítségével jobb munkahelyet teremthessenek munkatársaik számára. A motiváló célon kívül persze szükség van egy egyedülálló csapatra, ahol segítjük egymást, és mindig vannak új és új ötleteink a folyamatosan változó kihívásokra.

Mit gondolsz, milyen lesz egy munkahely 10 év múlva? Hogyan fog megváltozni a munka világa?

Az biztos, hogy sok esetben máshol lesz, mint ahol Te vagy. És időben is egészen más lesz a munkaidő. Leginkább nem lesz. Azokban a szakmákban, melyeket bárhonnan el lehet végezni egyre többen fognak szabadúszóként tevékenykedni, nem folyamatosan ugyanannál a vállalatnál dolgozva, hanem leginkább nagyobb projektek mentén társulva. Így a munka olyan helyről és időben is végezhető lesz majd, ahol sokkal inkább magad oszthatod majd be az idődet és olyan környezetben inspirálódsz, amilyenben Te szeretnél. De az is lehet, hogy egyáltalán nem így lesz.

Kedvenc tárgyad és miért?

Videojáték controller: azt jelképezi számomra, hogy bár sokat dolgozunk, de a munkában és munkán kívül is figyelünk arra, hogy szórakozásra is jusson idő. Ettől lesz a csapatunk energikus. És ugye egy fárasztó nap után nincs is jobb sokszor, mint leülni kicsit a kanapéra, és játszani valami egészen mást, mint amivel a mindennapokat töltöd ;)