Ligety Sára

Mivel foglalkozol az Aon-nál?

Gyakornokként kerültem az Aon-hoz mint oly sokan a csapatból, ami lehetővé tette, hogy számos dolgot kipróbáljak és megtaláljam azt, ami igazán motivál és a magaménak érezhetek! Jelenleg három fő "sapkám" van a cégnél. Egyrészt dolgozom tanácsadóként és élvezem, hogy ilyen sokféle szervezeti kultúrába van lehetőségem belelátni és közösen dolgozni partnereinkkel azon, hogy hogyan teremthetünk jobb munkahelyeket. Ehhez kötődően a felelősségemhez tartozik, hogy az elkötelezettség és a munkavállalói élmény fejlesztéséhez szakmailag profi, megbízható és minőségi folyamatokat biztosítsunk. Illetve fontos a hitelesség, így nem csak ügyfeleink számára, de a saját csapatunkban is fontosak mindezek a témák, így a vezetői csapatban a saját szervezeti kultúránk fejlesztése tartozik hozzám.

Milyen meghatározó pillanatra emlékszel szívesen?

Nem csak magyar, de nemzetközi szinten is lehet hatásunk arra, hogy milyen üzeneteket és értékeket képviselünk a szakmában. Meghatározó pillanat volt számomra, amikor még junior tanácsadóként bekerülhettem egy olyan európai munkacsoportba, amiben több országból, más tanácsadókkal közösen dolgoztunk ki, hogy milyen szakmai koncepciókban vagyunk hitelesek a piacon és közösen gondolkoztunk új irányokon, tanácsadói megközelítéseken. Már ez önmagában hatalmas élmény volt, de egy ilyen londoni találkozón az Aon újonnan épült központjának egyik büféjében összefutottam Greg Case-szel, az Aon globális CEO-jával, aki ezt 120 országot és kb 50.000 munkavállalót magába foglaló mammut céget vezeti. Elgondolkodtató momentum volt, hatalmas meglepődöttséggel :)

 

Mit jelent számodra az, hogy #dolgoznielmeny?

Egyértelműen kulcsszó nálam, hogy amit csinálok, azt csakis szenvedéllyel. Akkor érzem, hogy dolgozni igazán élmény, amikor folyamatosan jár az agyam, hogy hogyan lehetne valami még jobb, még teljesebb, amikor olyan kíváncsi vagyok, hogy biztosan felmerül bennem még plusz három kérdés, és sosem rutinból akarok megoldani egy feladatot, hanem új szemlélettel, új gondolatokkal.

Exciting News

In April, Aon announced this offering is going to be part of a new company which is launching in July 2019. You can learn more about this transaction by visiting here.

In the meantime, feel free to continue browsing. Click the button below to permanently remove this message.