Novák Zsófia

Mivel foglalkozol az Aon-nál?

2018-ban még tanácsadó gyakornokként csatlakoztam az Aon csapatához, jelenleg elsősorban a Legjobb Munkahelyek Program koordinációjával és koordinátori csapatának vezetésével foglalkozom. Emellett a portfóliónkból adódó nagyon különböző és színes projektekben is részt veszek, hol junior tanácsadói, hol projektmenedzseri szerepben.

Milyen meghatározó pillanatra emlékszel szívesen?

Nagyon sok pillanatra emlékszem vissza szívesen, azonban ami a legmeghatározóbb volt, az a saját onboardingom, az első pár hetem a cégnél. Nagyon jól esett, hogy már a kezdésem előtt komplett onboarding tervet és részletes információkat kaptam a mentoromtól. Ebből rögtön éreztem, hogy várják az érkezésemet és számítanak rám, továbbá, hogy gyakornokként is milyen fontos része leszek a csapatnak.


 

Mit jelent számodra az, hogy #dolgoznielmeny?

Nekem egy célt jelent, azt az elhatározást, hogy azt a körülbelül napi 8 órát, amit a munkahelyünkön, a munkánkkal töltünk, hogyan éljük meg. Mert a munka az életünk nagyon nagy részét kitölti, ezért arra kell törekednünk, hogy azt egy olyan helyen, olyan csapatban, olyan feladatokkal töltsük, amit élvezünk, ahol jól érezzük magunkat, és ahol úgy érezzük, hogy kiteljesedhetünk. És ezt az „élmény-szemléletet” a munkáltatóknak, és maguknak az egyes munkavállalóknak is át kell venniük ahhoz, hogy valóban élmény legyen dolgozni.

Exciting News

In April, Aon announced this offering is going to be part of a new company which is launching in July 2019. You can learn more about this transaction by visiting here.

In the meantime, feel free to continue browsing. Click the button below to permanently remove this message.