Páli Anna

Mivel foglalkozol az Aon-nál?

Leginkább elkötelezettség mérési és fejlesztési projekteken dolgozom. Projektmenedzseri és tanácsadói szerepben kísérem végig vállalati partnereinket onnantól, hogy először elkezdenek érdeklődni a munkavállalói elkötelezettség vagy a munkavállalói élmény fogalmak iránt egészen odáig, hogy az átfogó diagnosztika nyomán elindulnak a tudatos munkavállalói élménytervezés és az elkötelezettség fejlesztés útján. Az elkötelezettség projekteken túl kisebb speciális programokon is szívesen dolgozom, így például a visszajelző kultúra, vagy épp az onboarding folyamat fejlesztésén. Az ügyfél projektek mellett a gyakornoki programért (toborzás, kiválasztás), az új belépők integrációjáért, és ehhez szorosan kapcsolódva az egyetemi kapcsolataink ösztönzéséért, gondozásáért is felelek.

Milyen meghatározó pillanatra emlékszel szívesen?

Fél éve dolgoztam az Aon-nál, még gyakornok voltam, amikor Ritától - az akkori cégvezetőnktől - megkaptam az első nagyobb önálló projektemet. Ez elég komplex volt: iparági kutatás, adatelemzés, prezentáció és workshop tematika összeállítás, külső kommunikáció, PR tevékenység támogatása, valamint rendezvényszervezés is a feladataim közé tartozott. Emellett ez volt az első olyan alkalom, amikor ügyfél eseményen prezentáltam is az Aon színeiben. A rendezvény nagyon jól sikerült, az ügyfeleink és a csapat is hasznosnak, sikeresnek értékelte. Jó érzéssel töltött el, hogy élni tudtam a lehetőséggel és a belém vetett bizalommal.

 

Mit jelent számodra az, hogy #dolgoznielmeny?

#dolgoznielmeny nekem:
● amikor izgalmas “ügyeken”, egy hasznos cél eléréséért dolgozhatok
● amikor közösen ötletelünk, dolgozunk azért, hogy a lehető legjobb megoldást vigyük el az ügyfeleinknek
● amikor biztosított a rugalmasság és nagy szabadságfokkal végezhetem a munkám
● amikor valódi hatást tudunk elérni szervezetek életében, pozitív visszajelzéseket kapok a partnereinktől
● amikor egy olyan közösség részeként tehetem mindezt, amelynek tagjait szakmailag és emberileg is közel érzem magamhoz.


Exciting News

In April, Aon announced this offering is going to be part of a new company which is launching in July 2019. You can learn more about this transaction by visiting here.

In the meantime, feel free to continue browsing. Click the button below to permanently remove this message.