Pék Eszter

Mivel foglalkozol az Aon-nál?

2014 óta erősítem az Aon csapatát: elkötelezettség mérésre épülő fejlesztésekben vagyok szenior tanácsadó amellett, hogy 2019-től én vagyok az Aon Legjobb Munkahelyek Program vezetője is. Az a küldetésem, hogy minél több munkahelyen váljon fontossá a munkavállalói élmény, és lehessen erre tudatosan hatása az ott dolgozó embereknek is. Vezetőkkel, középvezetőkkel és munkatársi csoportokkal dolgozom azon, hogy “Legjobbak” legyenek.

Milyen meghatározó pillanatra emlékszel szívesen?

Meghatározó pillanat volt számomra, amikor a múlt évben az egyik termelő iparágban működő ügyfelünk 3 év elteltével ismét Legjobb Munkahely lett. Egy nagyívű fejlesztési folyamat hatott az elkötelezettség növekedésre, a munkafeladatok szeretetére, emellett az onboarding folyamat megújítása jelentősen javította a frissen csatlakozók élményét.

 

Mit jelent számodra az, hogy #dolgoznielmeny?

Az ügyfelek fejlődése és a sikereik fontosak számomra. Olyan kapcsolatokért dolgozom, amelyek kölcsönösen értéket teremtenek minden résztvevő félnek, amelyekben jól érezzük magunkat, és partnerként tudunk együttműködni.

Exciting News

In April, Aon announced this offering is going to be part of a new company which is launching in July 2019. You can learn more about this transaction by visiting here.

In the meantime, feel free to continue browsing. Click the button below to permanently remove this message.