Szilovics Nikoletta

Mivel foglalkozol az Aon-nál?

2017. augusztusa óta junior tanácsadóként dolgozom a cégnél, elsősorban munkáltatói márkaépítés fókusszal. Ez az a téma, ami már évekkel ezelőtt is foglalkoztatott és ami kapcsán azt érzem, hogy a annyira széles és sokszínű a palettája, hogy ezen belül is több különböző, érdekes szakmába kóstolhatok bele. Emiatt egyszerűen nem tud unalmassá válni.

Milyen meghatározó pillanatra emlékszel szívesen?

Meghatározó pillanat volt számomra, amikor megtudtam, hogy az Aon támogatásával részt vehetek Prágában a World Employer Branding Day-en, ami abszolút bakancslistás elem volt számomra. Nagyon izgalmas és inspiráló volt, hogy első kézből tanulhattam a világ legjobbjaitól a szakmában.
Szintén nagyon meghatározó volt, hogy amikor elkezdtem dolgozni az Aon-nál, egy olyan öt fős csapatba kerültem, akik nem csak szakmailag, emberileg is nagy hatással vannak azóta is rám: itt említhetném a projekt vezetőjét, aki példát mutatott abban, hogyan lehet egy csapatot szívvel-lélekkel vezetni vagy épp extra kreatív és figyelmes koordinátor társamat, aki azóta a legközelebbi barátaim egyike is lett. 😊

 

Mit jelent számodra az, hogy #dolgoznielmeny?

Jó érzés és izgalmas kis-és nagyvállalatokat segíteni a fejlesztésekben, amelyek mind-mind arra vannak hatással, hogy a munkatársak jobban érezhessék magukat a munkahelyükön. Lelkes csapatokkal együtt dolgozni és látni, hogy valós pozitív változásokat tudunk elérni akár egy több, mint tíz ezer fős cégnél is. Emellett szeretem, hogy a rugalmasságra és fejlődésre való vágyam mindig nyitott kapukra talál : legyen szó mentorokról, képzési lehetőségekről vagy épp új kihívások, területek felfedezéséről.

Exciting News

In April, Aon announced this offering is going to be part of a new company which is launching in July 2019. You can learn more about this transaction by visiting here.

In the meantime, feel free to continue browsing. Click the button below to permanently remove this message.