Török Dávid

Mivel foglalkozol az Aonnál?

Én vagyok a lapát a számok homokozójában. Immár 10+ éve azzal foglalkozom, hogy sok kis semmitmondó adatból értékes összefüggéseket tárjunk fel. Mindezt gyorsan és érthető formában.
Jelenleg a Global Data Science/Innovation team munkájáért felelek. Ez egy Budapest bázisú csapat az Aon „Culture and Engagement” üzletágon belül. A belső hatékonyságunk növelése mellett azon vagyunk, hogy új, innovatív módszerek, és technológia segítségével minél jobban megértsük, majd előre jelezzük a dolgozók viselkedését, illetve a motivációit.
Korábban nagy nemzetközi ügyfelek projektjein dolgoztam, illetve a régiós és magyar operations csapat vezetésében vettem részt.

Milyen meghatározó pillanatra emlékszel szívesen?

Néhány kolléga, vagy csapatesemény biztosan beugrik, ha visszagondolok az elmúlt évekre. Szakmai szempontból azok jelentettek sokat, amikor egy-egy húzósabb időszakban közös munkával tudtuk a „tüzet eloltani”. Legbüszkébb pedig talán akkor voltam, amikor a szervezeten belül globális szintről is mind jobban elismerték a munkánkat, bármennyire is kicsi piacról igyekeztünk megmutatni magunkat.

 

Mit jelent számodra az, hogy #dolgoznielmeny?

Amikor abba az áldott állapotba kerülök, hogy olyan feladatokon dolgozhatok, amelyeket élvezek, olyan ütemezéssel, ami igazodik az életritmusomhoz. Ilyenkor képes vagyok akár önszorgalomból is éjszakába nyúlóan bütykölni, mert ez simán lehet jobb program, mint a kétnapos újramelegített vacsora.

Exciting News

In April, Aon announced this offering is going to be part of a new company which is launching in July 2019. You can learn more about this transaction by visiting here.

In the meantime, feel free to continue browsing. Click the button below to permanently remove this message.