Venesz-Kormos Judit

Mivel foglalkozol az Aon-nál?

Abban támogatom az ügyfeleinket, hogy jobb munkahelyek legyenek. Jelenleg úgy, hogy az Aon Legjobb Munkahelyek Program és az ehhez kapcsolódó elkötelezettség mérés zökkenőmentesen menjen. Aminek eredményeként az ügyfeleink hiteles tükröt látnak a szervezetükről, és a segítségünkkel ki tudják jelölni a fókusz területeket. Ezek fejlesztésével eredményesen tudják javítani a kollégák munkahelyi élményét. Ezt most nagyrészt itthonról, részmunkaidőben a kislányom mellől végzem.

Milyen meghatározó pillanatra emlékszel szívesen?

Egyik ilyen pillanat először nemzetközi ügyfélhez Svájcba utazni, mert bár a technológia lehetővé teszi, hogy virtuálisan is hatékonyan dolgozzunk együtt, mégis a személyes találkozás élménye pótolhatatlan. Másik meghatározó pillanat a 2017. évi kick off (2 napos teljes csapatos évtervezés), amikor a vezetői csapat tagjaként jól felépített irányok mentén készültünk az évre együtt, összehangoltuk a fő vonalakat, prioritásokat, és egyéni szerepeket. És még egy ráadás: a #dolgoznielmeny kutatás záró eseménye 2018-ban, ahol az eredményekről számoltunk be, és gondolkodtunk együtt a partnereinkkel.

 

Mit jelent számodra az, hogy #dolgoznielmeny?

Kihívások, a tanulás lehetősége, fejlődés, valamint a munkafeltételek és adott élethelyzet összeillesztése = #iamfromaon. Ezentúl mindig eszembe jut Magyarország első munkavállalói élmény kutatása – azonos névvel – aminek az alkotásában, lebonyolításában részt vehettem.

Exciting News

In April, Aon announced this offering is going to be part of a new company which is launching in July 2019. You can learn more about this transaction by visiting here.

In the meantime, feel free to continue browsing. Click the button below to permanently remove this message.